JERSEYKJOLER TIL DIG SYKURSER FOR ALLE HURTIG LEVERING
Dine indkøb00,00 DKK

0

Handelsbetingelser og persondatapolitik

Salgs- og leveringsbetingelser samt persondatapolitik hos SyFabrikken.dk

Syfabrikken.dk ejes af SyFabrikken, Tyrrisvej 20B, 8410 Rønde, som står for drift, salg, fakturering af alle produkter og ydelser fra denne webshop.

Her kan du læse om:

  • BETALING
  • LEVERING
  • TRANSPORT
  • GRØNLAND & FÆRØERNE
  • HANDEL MED UDLANDET / FOREIGN CLIENTS
  • FARVEGENGIVELSE
  • RISIKO
  • REKLAMATION
  • FORTRYDELSESRET
  • OPLYSNINGSPLIGT
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og STOFRULLEN.DK. STOFRULLEN.DK tager forbehold for udsolgte varer, trykfejl, prisændringer mm. Alle vore priser er inkl. 25% moms.

Minumumsalg metervarer = 25 cm - Alle priser på metervarer er udregnet efter centimeter 

LEVERING:

Køber du for mere end kr. 1.000,00 er porto/forsendelse inkluderet i prisen. Ellers tillægges kr. 40,- til emballage, forsendelse og handling.

Forsendelse ved fri fragt sker med POST NORD uden omdeling. Din pakke sendes til nærmeste pakkeboks eller posthus.

Du kan vælge at få dine varer leveret direkte til din hjemadresse med POST NORD. Dette koster et tillæg på kr. 19,- uanset samlet køb.

BETALING:

I webbutikken SYFABRIKKEN.DK kan de betale dine varer med kreditkort, mobilepay eller via bankoverførsel. Det er sikkert, let og overskueligt:

Kreditkort: 
Du kan betale on-line med Dankort og VISA/Dankort.

MobilePay:
Indbetal beløbet på din tilsendte faktura til MobilePay erhvervsnummer: 65 816 (påfør gerne dit ordrenummer som reference). Vi registrere din betaling med det samme og afsender dine varer.

Bankoverførsel:
SYFABRIKKEN.DK tilbyder betaling via bankoverførsel.
Ved bankoverførsel får du tilsendt en ordrebekræftelse med pris via e-mail, straks efter du har indgivet din ordre. Betalingen indsætter du på denne konto i Sparekassen Djursland:

Registreringsnummer: 9388 - Kontonummer: 0000747017

Betaling fra udlandet:
IBAN-nummer: DK0493880000747017 / SWIFT: VIVIDK21
Husk at notere dit ordrenummer som reference, så vi kan se din indbetaling. Normalt går der 1-3 bankdage før betalingen er registreret hos os, og vi afsender herefter varen.

Med mindre andet er aftalt, bliver ordren annulleret, hvis ikke vi har har modtaget din indbetaling senest fem hverdage fra ordredato.

SYFABRIKKEN.DK kan ikke tilbyde at sende varer per efterkrav eller postopkrævning.

SYFABRIKKEN.DK opkræver ikke gebyr for betaling med betalingskort.

LEVERING OG TRANSPORT:

Levering af varer fra SYFABRIKKEN.DK anses for sket, når kunden har fået varen udleveret.

Alle bestillinger sendes med Post NORD uden omdeling, hvis ikke andet er særlig aftalt. Ønskes alternativer forsendelsesmåder, sker dette for købers regning.

Alle varer afsendes fra 1-3 hverdage efter bestilling. Vi tilstræber altid afsendelse samme dag vi har din bestilling inden kl. 15 - ellers vil forsendelse finde sted dagen efter din bestilling. Varer kan være udsolgt eller i restordre. Du vil blive kontaktet af os, hvis dette er tilfældet.

SYFABRIKKEN.DK er ikke ansvarlig for at varerne kommer frem, hvis køber har opgivet forkert adresse eller oplysninger. Det er ligeledes købers eget ansvar at overholde eventuelle afhentningsfrister.

GRØNLAND, FÆRØERNE & UDLAND / FOREIGN CLIENTS:

Vi sælger gerne til Grønland, Færøerne, EU og øvrige udland. Dog kun ved bankoverførsel. Kontakt os venligst.

Køber betaler alle omkostninger til fragt og evt. spedition til Grønland, Færøerne, EU og øvrige udland. Køber afregner ligeledes selv alle skatter, told og afgifter der måtte blive opkrævet i modtagerlandet.

Alle varer til Grønland & Færøerne sælges momsfrit og sendes med Post (Luftpost) og køber betaler fragten iflg. gældende taktst.

We would be happy to ship your order to Greenland, Faroe Islands, the European Union and other foreign countries by bank transfer. Please contact us prior to your order.
All shippingcosts abroad are to be settled by you. Any taxes, duties and fees that may be charged by the host country, most be payed by you.
All items shipped overseas (countrys outside EU) are sold tax-free and will be sent by Post (Airmail) by current applicable price.


FARVEGENGIVELSE:

Bemærk at farvegengivelsen på fotos i webshoppen kan variere i forhold til den fysiske vare. Vi tilstræber dog altid, at gengive farveægthed og mætning i vore fotooptagelser, som tæt på tektilernes faktiske farve. Husk ligeledes at indstilling af farver og farvegenvelse på den skærm/medie/platform du bruger, kan have indflydelse på de faktiske farver.


RISIKO:

Risikoen for varer købt i webbutikken SYFABRIKKEN.DK overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

REKLAMATION:

Eventuelle fejl eller mangler skal påberåbes i rimelig tid efter konstatering. Du skal oplyse hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.

Du har op til to års reklamationsret på varen. Du kan vælge om varen skal repareres eller byttes. SYFABRIKKEN.DK kan ikke garantere at bytte til et identisk produkt, da vi ikke praktiserer serieproduktion. Ligeledes kan variationer i kollektioner, mønstre, vævning, modeller og udbud forekomme.

Reklamationsretten gælder ikke ved forkert brug af varen, skader, slitage, vask eller skadeforvoldende adfærd.

SYFABRIKKEN.DK yder ingen garanti på bånd, lynlåse og knapper.

FORTRYDELSESRET:

SYFABRIKKEN.DK yder 14 dages fortrydelsesret på sine varer, gældende fra den dag du modtager varen.

Køber har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den blev modtaget og varen skal pakkes i forsvarlig emballage.

Er varens forsegling eller emballage brudt eller har været forsøgt brudt, tages varen ikke retur. Varer der har været taget i brug refunderes ikke.

Der ydes ingen returret på varer der er tilskåret/tilklippet, omsyet, tilrettet eller specialsyet eller på anden måde specialfremstillet.

Varen skal returneres med Post. Du skal selv afholde alle omkostninger, forbundet med at returnere varen til SYFABRIKKEN.DK adresse.

Sammen med returvaren skal du vedlægge en tydelig kopi af din faktura. På fakturaen bedes du påføre dit eget kontonummer samt registreringsnummer til din bank. SYFABRIKKEN.DK vil efter modtagelse af varerne overføre pengene til din konto.

OPLYSNING OM KLAGEMULIGHEDER

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos SYFABRIKKEN.DK kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.

Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr

Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail: skrivtil@stofrullen.dk.

OPLYSNINGSPLIGT:

Aftaler (købsordrer) opbevares af SYFABRIKKEN.DK i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Dine kunde- og kontaktoplysninger videregives ikke.

Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: symed@syfabrikken.dk

Persondatapolitik hos SyFabrikken

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos SyFabrikken.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

SyFabrikken indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Anmelder vores hjemmeside
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på Syfabrikken.dk er SyFabrikken, Tyrrisvej 20B, 8410 Rønde – CVR-nummer 32251706.

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. PostNord eller GLS med henblik på levering af dine indkøb.

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i DanDomains datacentre.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata

  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse symed@syfabrikken.dk.