Ja tak kjoler af reste stoffer.


Der er pt. ikke nogen reste pakker, men så snart jeg har flere større rester laver jeg flere pakker og ligger op.

Ja tak reste kjoler på en ny måde. Jeg laver en lækker sammensat pakke af blandet reste stof som du kan få syet en kjole i til en rigtig skarp pris. Men du skal være villig til at lade mig bestemme hvordan kjolen skal se ud, og hvilke bånd der kommer på. Til gengæld får du en personlig kjole, syet efter dine mål som ingen andre har. Herunder ser du hvilke reste pakker der er tilgængelige, og du vælger og betaler den elle de pakker du tænker lige er dine farver.

Kjolerne kan blive sammen sat på mange måde af mindre eller større stykker stof, det er ikke til at vide på forhånd hvordan din kjole kommer til at se ud, det er først når jeg har din bestilling at jeg går igang med at se hvordan din restepakke kan blive til en helt fantastisk cool og personlig kjole.

Du kan ikke bestemme hvilken model kjolen skal være i , for det er lidt restepakken der afgør hvad der kan blive ud af den. Men du er velkommen til at skrive hvilke modeller der er dine favoritter og så ser jeg om det kan lade sig gøre.

Det du selv kan bestemme til disse kjoler er :

Ærmelængde

kjolelængde, dog max til omkring knæet til den billige pris.

V-hals eller rund hals

Lommer, hætte og krave og lign. koster ekstra.

Har du spørgsmål så skriv endelig til mig via den turkise messenger knap nede i højre hjørne af shoppen.