Pakker til unika kjoler


Unika kjoler på en ny måde. Jeg laver en lækker sammensat pakke af blandet overskuds fra kjoleproduktionen og det sidste på rullen stoffers som du kan få syet en kjole i . Men du skal være villig til at lade mig bestemme hvordan kjolen skal se ud, og hvilke bånd der kommer på. Til gengæld får du en helt igennem personlig kjole, syet efter dine mål som ingen andre har. Herunder ser du hvilke reste pakker der er tilgængelige, og du vælger og betaler den elle de pakker du tænker lige er dine farver.

Kjolerne kan blive sammen sat på mange måde af mindre eller større stykker stof, det er ikke til at vide på forhånd hvordan din kjole kommer til at se ud, det er først når jeg har din bestilling at jeg går igang med at se hvordan din restepakke kan blive til en helt fantastisk cool og personlig kjole.

Du kan ikke bestemme hvilken model kjolen skal være i , for det er lidt restepakken der afgør hvad der kan blive ud af den, men er der modeller du absolut ikke vil ha syet din kjole i så giv mig besked.

Jeg forbeholder mig retten til at tilføje ekstra stof hvis det bliver nødvendigt , men det vil selvfølgelig passe ind i din pakke.

Det du selv kan bestemme til disse kjoler er :

Ærmelængde

kjolelængde, dog max til omkring knæet.

V-hals eller rund hals

Lommer, hætte og krave og lign. koster ekstra og det tilkøber du her på siden , det ligger som selvstændige varer her under kjolepakkerne.

Har du spørgsmål så skriv endelig til mig via den turkise messenger knap nede i højre hjørne af shoppen.