Pakker til unika kjoler


NYT NYT NYT : NU KAN DU SELV BESTEMME HVILKEN MODEL DIN UNIKA KJOLE SKAL SYES I.

Jeg har lavet lidt om på konceptet, så du nu selv kan vælge hvilken kjolemodel din unika kjole skal syes i. Det vil dog stadig være mig der finder ud af hvordan stofferne i din pakke bliver sat sammen, da det helt er pakken der er med til at afgøre det, og størrelsen på stof stykkerne.

Pakkerne bliver sat sammen af forskellige overskuds stoffer fra min kjole "produktion" og af småstykker jeg får lov at købe fra en af mine grossister, så derfor er der ofte stoffer i pakkerne som du ellers ikke kan få syet en kjole i hos mig.

Prisen er for en kjole i model Lene, Marie, Christina, Inger, Else , Helle eller Linea Classisc. Skal du have model Linea swing eller Josefine koster det lidt ekstra og det køber du ude i den kategori der hedder detalje køb, hvor du osse køber Lommer, hætte og krave, ekstra kjolelængde og lign. Detalje køb finder du her : https://www.syfabrikken.dk/Detaljer-til-din-kjole

Længden på kjolen er max 110 cm. skal den være længere er det ekstra køb ude i detalje kategorien.

Jeg forbeholder mig retten til at tilføje ekstra stof hvis det bliver nødvendigt , men det vil selvfølgelig passe ind i din pakke, og jeg skal nok give dig besked.

I starten prøvede jeg at lave unika kjolerne til en billigere pris, men det er simpelthen uholdbart for mig, da disse unika kjoler reelt tager meget længere tid at lave end de alm. kjoler. jeg håber ikke at det vil afholde jer fra stadig at være glade for unika kjole konceptet, at prisen er steget lidt.

Har du spørgsmål så skriv endelig til mig via den turkise messenger knap nede i højre hjørne.  Jeg svarer det hurtigeste jeg kan. 

Billederne lige herunder er eksempler på tidligere unika kjoler jeg har syet til søde kunder.