Pakker til unika nederdel


Unika nederdele på en ny måde. Jeg laver en lækker sammensat pakke af blandet overskudsstof fra kjolebestillingerne og af det sidste på rullen stoffer, som du kan få syet en nederdel i . Men du skal være villig til at lade mig bestemme hvordan nederdelen skal se ud, og hvilke bånd der kommer på. Til gengæld får du en personlig unika nederdel, syet efter dine mål som ingen andre har. Herunder ser du hvilke reste pakker der er tilgængelige, og du vælger og betaler den elle de pakker du tænker lige er dine farver.

Nederdelen kan blive sammen sat på mange måder af mindre eller større stykker stof, det er ikke til at vide på forhånd hvordan din nederdel kommer til at se ud, det er først når jeg skal til at klippe din bestilling at jeg går igang med at se hvordan din restepakke kan blive til en helt fantastisk cool og personlig nederdel.

Som udgangs punkt er det model Hanne, en nederdel i a - facon, eller som en 1/4 sol som du får, men du kan tilkøbe model katrine med swing i skørtet for 95.- Lommer kan tilkøbes for 95,-

Længden er max til lige under knæet, ekstra længde koster 40,-

Nederdelen har enten elastik, eller bred rib i taljen.

Har du spørgsmål så skriv endelig til mig via den turkise messenger knap nede i højre hjørne af shoppen.


Billederne herover er eksempler på hvordan pakkerne omdannes til skønne unika nederdele.