Svale pakken

850,00 kr.
Varenummer: Svale pakken

Denne pakke består af  bomuldsjersey. 

Husk at tilkøbe detaljer såsom lommer, krave , hætte osv. hvis du ønsker dette. Det ligger som selvstændige køb lige her efter alle unika pakkerne.

Når du har købt din pakke sender jeg dig et måleskema, du skal udfylde som jeg skal sy kjolen efter.

1
+
Tilføj til kurv

NYT NYT NYT : NU KAN DU SELV BESTEMME HVILKEN MODEL DIN UNIKA KJOLE SKAL SYES I.

Jeg har lavet lidt om på konceptet, så du nu selv kan vælge hvilken kjolemodel din unika kjole skal syes i. Det vil dog stadig være mig der finder ud af hvordan stofferne i din pakke bliver sat sammen, da det helt er pakken der er med til at afgøre det, og størrelsen på stof stykkerne.

I starten prøvede jeg at lave unika kjolerne til en billigere pris, men det er simpelthen uholdbart for mig, da disse unika kjoler reelt tager meget længere tid at lave end de alm. kjoler. jeg håber ikke at det vil afholde jer fra stadig at være glade for unika kjole konceptet, at prisen er steget lidt.

Prisen er for en kjole i model Lene, Marie, Christina, eller Helle. Skal du have model Else, Linea swing eller Josefine koster det lidt ekstra og det køber du ude i den kategori der hedder detalje køb, hvor du osse køber Lommer, hætte og krave, ekstra kjolelængde og lign.

Længden på kjolen er max 110 cm. skal den være længere er detet ekstra køb ude i detalje kategorien.

Jeg forbeholder mig retten til at tilføje ekstra stof hvis det bliver nødvendigt , men det vil selvfølgelig passe ind i din pakke, og jeg skal nok give dig besked.

Har du spørgsmål så skriv endelig til mig via den turkise messenger knap nede i højre hjørne.  Jeg svarer det hurtigeste jeg kan.