Striber striber striber pakken

700,00 kr.
Varenummer: Striber striber striber pakken

Denne pakke består af  bomuldsjersey, med super fede striber i rød og turkis, en af mine favorit farve sammensætninger.

Når du har købt din pakke sender jeg dig et måleskema, du skal udfylde som jeg skal sy kjolen efter.

1
+
Tilføj til kurv

Unika kjoler på en ny måde. Jeg laver en lækker sammensat pakke af blandet overskudstof fra min kjoleproduktionen, samt det sidste på rullen stoffer som jeg køber fra mine grossister, eller som jeg har her på systuen. Pakkerne forvandler jeg til lækre kjoler, når du har købt en af dem. Men du skal være villig til at lade mig bestemme hvordan kjolen skal se ud, og hvilke bånd der kommer på. Til gengæld får du en helt igennem unik og personlig kjole, syet efter dine mål som ingen andre har.

Kjolerne kan blive sammen sat på mange måde af mindre eller større stykker stof, det er ikke til at vide på forhånd hvordan din kjole kommer til at se ud, det er først når jeg har din bestilling at jeg går igang med at se hvordan din restepakke kan blive til en helt fantastisk cool og personlig kjole.

Du kan komme med ønsker til hvilken model kjolen skal være i , men det er lidt restepakken der afgør hvad der kan blive ud af den, og er der modeller du absolut ikke vil ha syet din kjole i så giv mig besked.

Jeg forbeholder mig retten til at tilføje ekstra stof hvis det bliver nødvendigt , men det vil selvfølgelig passe ind i din pakke.

Det du selv kan bestemme til disse kjoler er :

Ærmelængde, halsudskæring og kjolelængde, dog max 110 cm lang til prisen.

Lommer, hætte og krave, ekstra kjolelængde og lign. koster ekstra og det tilkøber du her på siden , det ligger som selvstændige varer her under, lige efter kjolepakkerne.

Har du spørgsmål så skriv endelig til mig via den turkise messenger knap nede i højre hjørne.  Jeg svarer det hurtigeste jeg kan.